top of page

JESSE 
LAMMERINK

Wat moet je nou écht van mij weten? Film is voor mij belangrijk geworden doordat ik ooit ben gaan snuffelen aan de reclame wereld. Toen ik nog op school zat, kregen we een aantal gezamenlijke opdrachten waarbij we een product op de markt moesten zetten. Tijdens zo’n opdracht merkte ik al snel dat het maken van dit product niet voor mij was weggelegd. Daarentegen vond ik mijn interesse in het verkopen van dit product. Logo’s, posters en promotie video’s maken trok mijn aandacht.

 

Het moment dat ik bij een leraar het lokaal binnen stapte om hem te vragen wat ik in godsnaam als onderwerp moest gaan kiezen voor een documentaire opdracht, veranderde heel veel. Ik ben een documentaire gaan maken over het leven met een ongeneeslijke ziekte. Alles wat ik in die opdracht heb gedaan voelde goed en ik was er na die opdracht dan ook van overtuigd dat film echt mijn ding is.

 

Na een paar jaar veel freelance klussen te hebben gedaan, ben ik Boundless Media begonnen. Op dit moment is mijn doel om te blijven doen waar ik goed in ben en mensen gelukkig te maken met creaties die passen bij de klant, maar ook bij mezelf.

Boundless_Media_Jesse_Lammerink.jpg

VIDEO-EDITOR & EIGENAAR

bottom of page