top of page

Dom verdan loop

Al zeven jaar op rij wordt de unieke Dom Verdan Loop georganiseerd in Reutum. Het is een bijzonder evenement voor hardlopers en wandelaars waarbij de eerste wedstrijd vroeg in de ochtend begint. De hardlopers kunnen 5KM, 10KM of zelfs een halve marathon rennen door het Twentse landschap. De wandelaars kunnen kiezen uit een route van 10KM of 15 KM. Voor alle deelnemers is er aansluitend aan de inspanning een ontbijtbuffet, welke het evenement echt speciaal maakt.  

Door de jaren heen is het deelnemersaantal flink gegroeid en is de organisatie flink geprofessionaliseerd met een automatische tijdsregistratie en het inschrijven middels voor-inschrijvingen. Ook binden verschillende bedrijven zich graag als partner aan de Dom Verdan Loop. 

Bij de editie van 2019 mochten wij erbij zijn om een sfeerimpressie te maken van het hardloop evenement. Zo hebben de deelnemers en de organisatie een gave herinnering aan deze editie. Ook kunnen potentiële deelnemers zien hoe het evenement eruit ziet. Het resultaat zag je op de social media van De Dom Verdan Loop en zie je hieronder!

2019

Video 1
Video afspelen

Video

bottom of page